Sky Express postao Oracle „Zlatni partner“

Sky Express sa ponosom objavljuje da je stekao status „Zlatnog partnera“ u Oracle PartnerNetwork (OPN). Oracle je prepoznao posvećenost kompanije Sky Express daljem unapređenju kvaliteta u pogledu pružanja usluga i implementacije naprednih rešenja namenjenih informacionoj bezbednosti, i u skladu sa tim, Sky Express će od sada biti u prilici da svojim postojećim, kao i budućim korisnicima pruži još širi opseg usluga, pokrivajući i bezbednosni aspekt poslovnih aplikacija.

 

Majo Mićović, generalni direktor Sky Express-a izjavio je: „Zaista smo zadovoljni što smo postigli status zlatnog partnera sa Oracle-om. Ovo partnerstvo će nam omogućiti da isporučimo više rešenja Oracle korisnicima na tržištu jugoistočne Evrope. Oracle je važan tehnološki partner za Sky Express i izuzetno smo zadovoljni zbog jačanja našeg odnosa u ovoj oblasti“, i dodaje “Oracle će nam omogućiti da se u većoj meri posvetimo rastućim interesovanjem naših klijenata za cloud, ali i enterprise poslovna aplikativna rešenja.

 

Sa statusom Oracle zlatnog partnera, Sky Express dobija prednost u pogledu specijalizacije koja će kompaniji omogućiti da unapređuje poslovanje, povećava stručnost i znanje, kao i da dostigne viši nivo korisničkog zadovoljstva i stvori komparativnu prednost na tržištu.

 

Oracle PartnerNetwork (OPN) Specialized - je najnovija revizija Oracle partnerskog programa koji partnerima pruža alate za bolji razvoj, prodaju i implementaciju Oracle rešenja. OPN Specialized nudi resurse za obuku i podršku specijalizovanog znanja o Oracle proizvodima i rešenjima i pruža uvid u Oracle-ov rastući portfolio proizvoda, bazu partnera i poslovne mogućnosti. Ključ za najnovija poboljšanja OPN-a je sposobnost partnera da se razlikuju kroz specijalizacije. Specijalizacije se ostvaruju kroz razvoj kompetencija, poslovnih rezultata, stručnosti  i dokazanog uspeha.