Onapsis uspešno finalizovao akviziciju Virtual Forge-a

Beograd, - 19. jun 2019. – partnerska kompanija Sky Express firme Onapsis Inc., globalnog lidera u poslovnoj primeni informacione bezbednosti, saopštila je da je finalizirala akviziciju privatne Virtual Forge sa sedištem u Hajdelbergu – Nemačka. Osnovana 2006. godine, Virtual Forge je vodeći ponuđać rešenja za automatsko sprečavanje, otkrivanje i sanaciju rizika sajber bezbednosti i usklađenosti u prilagođavanju i proširenju SAP®aplikacije. Dodavanje tehnologije Virtual Forge na Onapsis nagrađivanu platformu za poslovnu primenu sajber otpornosti pruža neuporedivu sposobnost sajber sigurnosti, vidljivosti, reagovanja na incidente, upravljanja i usklađenosti sa korporativnim organizacijama koje za vođenje poslovanja koriste SAP i Oracle.

 

„Poslovno kritične aplikacijske platforme kao što su SAP i Oracle su epicentar digitalne transformacije većine kompanija, migracija cloud-a i loT inicijativa“, rekao je Mariano Nunez, CEO i suosnivač Onapsis Inc., „Sada sa Virtual Forge-om, mi smo savršeno pozicionirani za ubrzavanje međunarodnog rasta sa sveobuhvatnom poslovno kritičkom platformom za bezbednost aplikacija i usaglašenosti koja je namerno izgrađena za prevenciju sajber pretnji, ubrzavanje modernizacije aplikacija i migracione inicijative u cloud-u, kao i automatizaciju procesa usklađivanja za kompanije koje vode svoje poslovanje koristeći SAP i Oracle. Ovo je neverovatno dostignuće za naše klijente, partnere i zaposlene.

 

“ Uzbuđeni smo što smo se pridružili timu Onapsis“, rekao je dr Markus Schumacher, izvršni direktor i suosnivać, Virtual Forge-a. „Imamo zajedničku viziju i opšti poslovni cilj – da zaštitimo najkritičnije aplikacije na svetu. Udruživanjem snaga, bićemo u mogućnosti da klijentima pružimo najveću stručnost i podršku od strane najboljih u poslovno kritičnim aplikacijama sajber sigurnosti. 

 

O Onapsis-u

 

Kao dokazani tržišni lider, globalne kompanije veruju Onapsis-u da će pomoći u modernizaciji i jačanju njihovih SAP aplikacija, da bi osigurali da su IT, DevOps i timovi za usklađenost najbolje pripremljeni za poslovne potrebe budućnosti. Onapsis pomaže organizacijama da budu otporne na sajber pretnje tako što štite svoje aplikacije, čineći ih bezbednim od unutrašnjih i spoljašnjih pretnji. Naša patentirana rešenja se koriste za ubrzavanje inicijativa za digitalnu transformaciju – uključujući prelazak na cloud – pružajući razumnu inteligenciju, kontinuirano praćenje i automatizovano upravljanje za ERP, CRM, PLM, HCM, SCM, BI i poslovne aplikacije zasnovane na Cloud-u. Sa sedištem u Bostonu, MA, i sa globalnim operacijama, Onapsis posluje sa više od 300 vodećih svetskih brendova i organizacija, uključujući mnoge od 2000 najboljih svetskih kompanija. Kroz naše jedinstvene strateške saveze sa vodećim konsultantskim i revizorskim firmama kao što su Accenture, Deloitte, IBM, Infosis, PyC i Verizon, Onapsis rešenja postala su de facto standard u pomaganju organizacijama da zaštite ono što je zaista važno.