Održan Speed Business Meeting Brzi poslovni sastanci za članove četiri međunarodne poslovne asocijacije

Beograd, 8. oktobar 2019. - U organizaciji četiri međunarodne poslovne asocijacije: Komore italijansko-srpskih privrednika, Švajcarsko-srpske trgovinske komore, Belgijsko-srpske poslovne asocijacije i Hrvatskog poslovnog kluba, 8. oktobra je u hotelu Royal Inn, u Beogradu održan još jedan Speed Business Meeting. Događaju je prisustvovalo preko 40 kompanija članica četiri poslovna udruženja iz najrazličitijih sektora.

Cilj događaja bilo je direktno upoznavanje i unapređivanje saradnje između kompanija članica. Predstavnici kompanija su kroz direktne osmominutne sastanke imali mogućnost da predstave svoje kompanije, proizvode i usluge potencijalnim poslovnim partnerima, razmene iskustva i informacije i da za relativno kratko vreme, prošire mrežu svojih poslovnih kontakata. Ovaj inovativni format poslovnih sastanaka je izuzetan koncept za brzo razmenjivanje kontakata u današnjem poslovnom svetu kada je vreme najdragoceniji resurs.

Sky Express je kao glavni sponzor, podržao ovu manifestaciju, koja po uzoru na najbolje poslovne prakse zapadnoevropskih zemalja, predstavlja svojevrsnu inovaciju u načinu širenja mreže kontakata i iniciranja buduće saradnje kompanija članica organizatora. Nebojša Misković, direktor prodaje kompanije Sky Express je svom u uvodnom obraćanju istakao značaj informacione bezbednosti i zaštite podataka u različitim industrijama, ukazao na rizike i izazove sa kojima se suočavaju privredni subjekti i zahvalio se prisutnima na velikom interesovanju za ovaj događaj.

Posle formalnog dela, za sve učesnike je organizovan koktel, tokom kog su učesnici u prijatnoj atmosferi nastavili poslovni dijalog.