Carbon Black dobija pet zvezdica po Gartner Peer Insights 2019. godine kao izbor kupaca za rešenja za krajnje korisničke uređaje (detekcija i reakcija na incident). Jan 17, 2019

VALTHAM, Mass. - 17. januar 2019. - Carbon Black (NASDAQ: CBLK), vendor vodećeg endpoint sigurnosnog rešenja nove generacije koja se isporučuju kroz Cloud, danas je objavio da je dobilo 112 rejtinga od 5 zvezdica od strane korisnika tokom Gartnerovog uvida za Januar 2019 u izboru klijenta za rešenja za Endpoint Detection and Response (EDR), što je najviše od svih vendor rešenja u EDR kategoriji, zaključno sa 15, januarom 2019.

„Ponosni smo na ovo priznanje od strane naših kupaca“, rekao je Patrick Morlei, glavni izvršni direktor Carbon Black-a. „Verujemo da ova direktna povratna informacija potvrđuje našu strategiju platforme i pokazuje našu posvećenost da naše klijente zaštitimo od sajber napada. Mi takođe verujemo da je to dokaz naše sposobnosti da budemo partneri sa našim klijentima kako bismo podržali njihove potrebe za razvojem.

Da bi dobio priznanje Gartner Peer Insights, ponuđač mora imati najmanje 50 objavljenih recenzija sa prosečnom ukupnom ocenom od 4,2 zvezdice ili više. Od 15. januara 2019. godine, Carbon Black je primio 189 proverenih recenzija sa prosečnom ocenom od 4.5 od 5 zvezdica i više ukupnih pregleda od bilo kog drugog proizvođača u kategoriji.

Dodatni primeri Carbon Black povratnih informacija korisnika su:

• “Carbon Black je potpuno promenio naš pristup rukovanju zaštitom krajnjih korisničkih uređaja. Prešli smo iz reaktivne strategije reagovanja na upozorenja virusa i potencijalnih kršenja, na proaktivnu strategiju gledanja blokiranih akcija. ”–Sistemski tehničar, industrija usluga

• “Njihov proizvod je očigledno najjači igrač na tržištu, što je paralela njihovoj podršci i uslugama.” - Direktor IT-a, Proizvodnja

To se postiže putem CB Predictive Securiti Cloud ™ (PSC), proširivom cloud platformom koja pruža sigurnosnim i IT profesionalcima važan kontekst da osiguraju svoje krajnje tačke - sve od strane jednog agenta. PSC se fokusira na razumevanje modela ponašanja napadača kako bi se u realnom vremenu otkrili i zaustavili nikada-viđeni napadi.

O Peer Insights-u :

Peer Insights je online platforma za ocenjivanje i pregled IT softvera i usluga koje pišu i čitaju IT profesionalci i donosioci tehnoloških odluka. Cilj je da se pomogne IT liderima da donesu bolje odluke o kupovini i pomognu provajderima tehnologija da unaprede svoje proizvode primajući objektivne, nepristrasne povratne informacije od svojih klijenata. Gartner Peer Insights obuhvata više od 70.000 proverenih recenzija na više od 200 tržišta.

Izbor korisnika Gartner Peer Insights predstavlja subjektivno mišljenje pojedinačnih ocena krajnjih korisnika, rejtinga i podataka primenjenih na osnovu dokumentovane metodologije; oni ne predstavljaju stavove, niti predstavljaju odobrenje od strane Gartnera ili njihovih partnera.

 

http://www.gartner.com/reviews/customers-choice/endpoint-detection-and-response-solutions/Jan-2019