Vesti

U Podgorici održana regionalna Cyber Security konferencija

Druga regionalna konferencija o sajber bezbednosti održana je 17. maja 2019. godine u u Podgorici organizaciji Vision Event, a pod pokroviteljstvom Ministarstva javne uprave Crne Gore. Konferencija je okupila oko 130 učesnika iz jugoistočne Evrope među kojima i predstavnike NATO-a, državnih institucija i privatnih predstavnika IT i sajber bezbednosti.

> saznaj više

Cyber Security konferencija u Crnoj Gori

Kompanija SkyExpress učestvuje kao partner na Drugoj regionalnoj Cyber Security konferenciji, koja se 17.maja 2019. godine održava u „CentreVille Hotel & Experiences“ Podgorica, MNE, u organizaciji Vision Event-a i NVO Secure, a pod pokroviteljstvom Ministarstva javne uprave Crne Gore. Centralna tema konferencije je „Jačanje nacionalne sajber bezbednosti u kontekstu suprotstavljanja hibridnim pretnjama na bazi uspostavljenih standarda NATO i EU na globalnom nivou“.

> saznaj više

Drugi Digitalni samit Zapadnog Balkana 2019

Drugi Digitalni samit Zapadnog Balkana održan 4. i 5. aprila 2019. u Beogradu, uspešno je završen. Kompanija SkyExpress je na ovogodišnjem Samitu učestvovala kao srebrni sponzor i na svom štandu predstavila napredna rešenja za cybersecurity.                                                                                                               

> saznaj više

CEO kompanije Sky Express, Majo Micovic, govorio je za ekskluzivnu publikaciju posvecenoj Digitalnom samitu Zapadnog Balkana 2019

U ekskluzivnoj publikaciji posvećenoj Digitalnom samitu Zapadnog Balkana 2019., generalni  menadžer kompanije Sky Express, Majo Mićović dao je intervju u kome je govorio o sektoru IKT security, važnosti zaštite digitalnih podataka i komunikacija, ali i o novom Zakonu o zaštiti ličnih podataka u Srbiji, kao i o saradnji između Srbije i Švajcarske u oblasti IKT.

> saznaj više

Sky Express - silver sponzor drugog Digitalnog samita Zapadnog Balkana

Kompanija Sky Express učestvuje kao silver sponzor drugog Digitalnog samita Zapadnog Balkana, koji će se održati 4. i 5. aprila u Palati Srbija u Beogradu.

Ovaj događaj okupiće više od 3.000 učesnika kako bi regionalnu digitalnu saradnju podigli na viši nivo. Na tri bine, viši predstavnici vlada, međunarodnih institucija, preduzeća, društvenih organizacija, akademskih krugova i pojedinaca će imati priliku da diskutuju i predlože inovativne pristupe politici, predstave najnovije tehnologije, razmene ideje i otkriju najnovije digitalne trendove. 

> saznaj više