Vesti

DFLabs nagrađen sa dva američka patenta za svoju pionirsku SOAR tehnologiju

Partnerska kompanija Sky Express firme, DFLabs - višestruko nagrađivani proizvođač rešenja za orkestraciju, automatizaciju i reagovanje na incidente (SOAR), objavila je da je dobila dva patenta od strane američkog Ureda za patente i zaštitne znakove (USPTO) u vezi sa DFLabs IncMan SOAR platformom. Patenti opisuju inovativne metode za korelaciju i vizuelizaciju incidenata i primenu metode mašinskog učenja za automatizaciju scenarija za rešavanje incidenata.

 

> saznaj više

Održan Speed Business Meeting Brzi poslovni sastanci za članove četiri međunarodne poslovne asocijacije

Beograd, 8. oktobar 2019. - U organizaciji četiri međunarodne poslovne asocijacije: Komore italijansko-srpskih privrednika, Švajcarsko-srpske trgovinske komore, Belgijsko-srpske poslovne asocijacije i Hrvatskog poslovnog kluba, 8. oktobra je u hotelu Royal Inn, u Beogradu održan još jedan Speed Business Meeting. Događaju je prisustvovalo preko 40 kompanija članica četiri poslovna udruženja iz najrazličitijih sektora.

> saznaj više

SKY EXPRESS UČESTVOVAO NA REGIONALNOJ KONFERENCIJI O OSIGURANJU

Regionalna konferencija „Povećanje prodaje osiguranja u postojećim ekonomskim uslovima“ održana je 27. septembra 2019. godine u hotelu Crowne Plaza. Konferenciji je prisustvovalo više od 170 učesnika iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, BiH, Italije...

> saznaj više

Onapsis uspešno finalizovao akviziciju Virtual Forge-a

Kompanija Onapsis Inc., globalni lider u oblasti rešenja namenjenih unapređenju bezbednosti poslovnih sistema, objavila je da je uspešno finalizovala akviziciju kompanije #VirtualForge, sa sedištem u Hajdelbergu, Nemačka, koja je vodeći proizvođač rešenja za automatsko otkrivanje, otklanjanje i sprečavanje rizika sajber bezbednosti i poboljšanje usklađenosti SAP® okruženjima.

> saznaj više

Sky Express postao Oracle „Zlatni partner“

Sky Express sa ponosom objavljuje da je stekao status „Zlatnog partnera“ u Oracle PartnerNetwork (OPN). Oracle je prepoznao posvećenost kompanije Sky Express daljem unapređenju kvaliteta u pogledu pružanja usluga i implementacije naprednih rešenja namenjenih informacionoj bezbednosti, i u skladu sa tim, Sky Express će od sada biti u prilici da svojim postojećim, kao i budućim korisnicima pruži još širi opseg usluga, pokrivajući i bezbednosni aspekt poslovnih aplikacija.

> saznaj više