Vesti

Onapsis uspešno finalizovao akviziciju Virtual Forge-a

Kompanija Onapsis Inc., globalni lider u oblasti rešenja namenjenih unapređenju bezbednosti poslovnih sistema, objavila je da je uspešno finalizovala akviziciju kompanije #VirtualForge, sa sedištem u Hajdelbergu, Nemačka, koja je vodeći proizvođač rešenja za automatsko otkrivanje, otklanjanje i sprečavanje rizika sajber bezbednosti i poboljšanje usklađenosti SAP® okruženjima.

> saznaj više

Sky Express postao Oracle „Zlatni partner“

Sky Express sa ponosom objavljuje da je stekao status „Zlatnog partnera“ u Oracle PartnerNetwork (OPN). Oracle je prepoznao posvećenost kompanije Sky Express daljem unapređenju kvaliteta u pogledu pružanja usluga i implementacije naprednih rešenja namenjenih informacionoj bezbednosti, i u skladu sa tim, Sky Express će od sada biti u prilici da svojim postojećim, kao i budućim korisnicima pruži još širi opseg usluga, pokrivajući i bezbednosni aspekt poslovnih aplikacija.

> saznaj više

U Podgorici održana regionalna Cyber Security konferencija

Druga regionalna konferencija o sajber bezbednosti održana je 17. maja 2019. godine u u Podgorici organizaciji Vision Event, a pod pokroviteljstvom Ministarstva javne uprave Crne Gore. Konferencija je okupila oko 130 učesnika iz jugoistočne Evrope među kojima i predstavnike NATO-a, državnih institucija i privatnih predstavnika IT i sajber bezbednosti.

> saznaj više

Cyber Security konferencija u Crnoj Gori

Kompanija SkyExpress učestvuje kao partner na Drugoj regionalnoj Cyber Security konferenciji, koja se 17.maja 2019. godine održava u „CentreVille Hotel & Experiences“ Podgorica, MNE, u organizaciji Vision Event-a i NVO Secure, a pod pokroviteljstvom Ministarstva javne uprave Crne Gore. Centralna tema konferencije je „Jačanje nacionalne sajber bezbednosti u kontekstu suprotstavljanja hibridnim pretnjama na bazi uspostavljenih standarda NATO i EU na globalnom nivou“.

> saznaj više

Drugi Digitalni samit Zapadnog Balkana 2019

Drugi Digitalni samit Zapadnog Balkana održan 4. i 5. aprila 2019. u Beogradu, uspešno je završen. Kompanija SkyExpress je na ovogodišnjem Samitu učestvovala kao srebrni sponzor i na svom štandu predstavila napredna rešenja za cybersecurity.                                                                                                               

> saznaj više