Vesti

GDPR u Srbiji

U Petak, 25. Maja, u Hilton Hotelu, kompanije Sky Express i Omnia Systems predstavile su rešenja za zaštitu kompanijskih podataka na internetu.

> saznaj više

ŠSTK priča o uspehu: Majo Mićović, predsednik Švajcarsko-srpske trgovinske komore

> saznaj više

"Cryptojacking" - Rudari u internet pretraživaču

Od nedavno, postoji nešto novo na spisku sajber pretnji – takozvana „cryptojacking“ tehnika koja tajno koristi resurse računara žrtve preko internet pretraživača nakon što poseti zaraženu veb prezentaciju.

> saznaj više

Izveštaj o ispitivanju sertifikacije za Endpoint anti-malware – Carbon black defence, ICSA Labs anti-malware testiranje.

ICSA Labs testovi dugo već predstavljaju svetski standard u evaluaciji kvalitetne antivirusne zaštite. U poslednje vreme, to je i više od toga - radi se o testiranju efikasnosti detekcije proizvoda suočenih sa mnogim vrstama teško primetljivih malwer-a. Nakon testiranja,proizvodi koji uspešno izvrše zadatke testa, poput Carbon Black Defense - dobijaju sertifikat uspešnosti.

> saznaj više

Carbon Black osvaja titulu CDW Srebrni Partner 2017

10.11.2017. CDW, vodeća američka B2B IT korporacija government vertikale, obljavljuje izbor svojih prominentnih partnera, čime se potvrđuje vrednost pojedinih brendova, pre svega na američkom tržištu, kao najrazvijenijem IT podneblju.

 

> saznaj više